نرم افزار یکپارچه بهوان؛ یکپارچه سازی داده های سازمانی
طراحی نرم افزار یکپارچه به فرآیندی اشاره دارد که طی آن چندین زیرسیستم یا اجزای فرعی منفرد در یک سیستم فراگیر بزرگتر ترکیب شده و اجزای آن با هم کار می کنند. طراحی سیستم های یکپارچه و ادغام سیستم ها در قالب یک سیستم یکپارچه به سیستم اصلی اجازه می دهد تا به عملکرد فراگیر مورد نیاز سازمان دست یابد. در اکثر سازمان هایی که از طراحی سیستم های یکپارچه استفاده می کنند، کارایی بهبود یافته و در نتیجه بهره وری و کیفیت عملیات نیز افزایش می یابد. اگر شما هم به فکر طراحی سیستم های .یکپارچه برای سازمان خود هستید، ما در بهوان درکنار شما هستیم
طراحی نرم افزار یکپارچه
نمیتوان هرگز از تاثیر دنیای دیجیتال و پیشرفتهای آن غافل شد تا جایی که در اغلب کسب و کارها از امکانات چنین بستری به بهترین نحو استفاده میشود. شاید تا به حال از خود پرسیده باشید که طراحی سامانه یکپارچه چیست اما پاسخ مناسبی برای آن پیدا نکردید. نرم افزار یکپارچه به مجموعهای از نرمافزارهای مرتبط با یکدیگر نسبت داده میشود که برای دستیابی به هدف خاصی در یک مجموعه کاری یا سازمان طراحی و ایجاد خواهند شد.
هدف از طراحی سیستم یکپارچه چیست؟
با مشاوره تحــــول دیـجیتال بهــــوان
بزرگترین تحولات را ساده رقم بزنید
نیاز به نرم افزار یکپارچه در سازمان یا کسب و کار
یکپارچه سازی سیستم های سازمانی به چه معناست؟
استفاده از طراحی سامانه یکپارچه در سازمانها مزایای بسیاری را برای آنها به دنبال دارد. با استفاده از یکپارچه سازی سیستم ها دیگر نیاز نیست از نیروی انسانی متعدد یا سیستمهای جدا از هم برای وارد کردن اطلاعات استفاده کرد. در واقع یکپارچه سازی سیستم های سازمانی به معنای استفاده از تنها یک نرمافزار جامع به منظور وارد کردن اطلاعات و رسیدن به هدف مشخص سازمان است.
یکی از مهمترین چالشهایی که هر سازمان در حال پیشرفت و توسعه با آن روبهرو است انتخاب سامانه های مورد نیاز جهت ورود به دنیای سیستم های یکپارچه خواهد بود. ما در مجموعه بهوان با کمک تیم متخصص خود مناسبترین و بهترین سیستم جهت مدیریت عملیات کسب و کار را برای شما طراحی میکنیم.
هدف از یکپارچه سازی سیستم های سازمانی چیست؟
بدیهـــــی است نرم افزار یکپارچــه با هدف خاصــی به وجـــود آمده باشد که اغلــب سازمانها و کســب و کارها با چالش انتخاب بهتریــن نــوع آن روبهرو هستنـــد. یکپارچه سازی سیستــــم های اطلاعاتی میتواند در صرـــف وقت و هزینــههـــــای بالا برای سازمانها صرفهجویی به عمل آورد و مزیتهای متعددی برای آنان به دنبال داشته باشد.
زمانــــی که تمامی اطلاعــات و اقدامــات کاری شما تنهـــا در یک سیستـــم جامع و کاربـردی جای گیرد دیگر نیاز به نیروی انسانی متعدد و پرداخت هزینههای زیاد برای آنها نیست. از طرفی امنیت دادههـــــای سازمانـــی را می توانـــید با استفــاده از سیستم یکپارچه اطلاعاتی تضمین کنید که این موضوع بسیار اهمیت دارد.
هدف طراحی سامانه جهت یکپارچه سازی سیستم ها و در راستای آن توسعه سیستم های یکپارچه دستیابی به هدفی خاص در مدت زمان مشخص و ایمنی آن است. از طرفی یک سازمان برای ماندن در عرصه رقابت و پیشرفت میتواند از استقرار سیستم های یکپارچه بهرهمند شود و با استفاده از این امر در مدت زمان کوتاهی به اهداف خود برسد.
بهوان، بهترین سامانه مدیریت اطلاعات یکپارچه برای سازمان شما
بدیهـــــی است نرم افزار یکپارچــه با هدف خاصــی به وجـــود آمده باشد که اغلــب سازمانها و کســب و کارها با چالش انتخاب بهتریــن نــوع آن روبهرو هستنـــد. یکپارچه سازی سیستــــم های اطلاعاتی میتواند در صرـــف وقت و هزینــههـــــای بالا برای سازمانها صرفهجویی به عمل آورد و مزیتهای متعددی برای آنان به دنبال داشته باشد.
سامانه های یکپارچه بهوان
تیم متخصص بهوان با طراحی بهترین نرم افزار یکپارچه متناسب با تمامی دارایی ها و فعالیت های سازمان شما در قالب یک سیستم یکپارچه به بهبود ارتباط سایر بخش ها و هماهنگی آن ها و همچنین کاهش هزینه های سازمان شما کمک خواهد کرد.
سامانه بازاریابی و فروش
سامانه تولید و برنامه ریزی
سامانه خدمات پس از فروش
سامانه نگهداری و تعمیرات (نت)
(CRM)سامانه امور مشتریان و نمایندگان
با بهوان در تماس باشید...
برای صحبت با کارشناسان ما اطلاعات تماس خود را وارد کنید
راه ارتباط با شما ( شماره ، ایمیل و...)
جایگاه اتوماسیون اداری در یکپارچه سازی سازمانی کجاست؟
به طور کلی مدیریت یکپارچه سازی سیستم را می توان به سه دسته طبقه بندی کرد که عبارتند از:
به طور کلی مدیریت های یکپارچه سازی را
می توانیم به سه دسته طبقه بندی کنیم که
عبارتند از:
یکپارچه سازی برنامه های سازمانی (EAI)
یکپارچه سازی داده ها (DI)
یکپارچه سازی/تبادل الکترونیکی اسناد (EDI)
یکپارچه سازی برنامه های سازمانی (EAI)
یکپارچه سازی داده ها (DI)
یکپارچه سازی/تبادل الکترونیکی اسناد (EDI)
روش طراحی سامانه یکپارچه
اگر درک درستی در مورد اینکه چرا و کجا کسب و کار نیاز به هماهنگی در عملیات دارد، داشته باشید آنگاه می توانید برای طراحی سیستم های یکپارچه اقدام نمایید. اگر در شرکت خود به طراحی سیستم های یکپارچه نیاز دارید، همین امروز با متخصصان شرکت نرم افزاری بهوان تماس بگیرید.
مزایای یکپارچه سازی سیستم
افزایش سودآوری
مزیت اصلی طراحی سیستم های یکپارچه این است که به طور گسترده ای از کارایی سازمان پشتیبانی می کند. بدون یکپارچه سازی کار با سیستم ها و پروژههای مختلف زمان زیادی را میگیرد. اما یکپارچه سازی، فعالیتهای دستی خستهکننده را به صفر می رساند.
مدیریت بهتر
طراحی سیستم های یکپارچه، به مدیریت بهتر نحوه عملکرد یک سازمان به خصوص در زمان های شلوغ که تعداد سفارشات بسیار بالاست کمک می کند. بنابراین، کنترل دقیق پروژه های مختلف سازمان به طور منظم امکان پذیر است.
هزینه کمتر
اگر سیستم یکپارچه نباشد هزینه نگهداری سیستم های مختلف می تواند نسبتاً زیاد باشد. زیرا هر برنامه نیاز به پشتیبانی خاصی دارد. در چنین شرایطی برنامه ریزی پشتیبانی و تعمیرات اساسی می تواند خسته کننده .و پر هزینه باشد. اما با طراحی سیستم های یکپارچه زمان نگهداری و تعمیر سیستم ها کاهش می یابد زیرا یک مشکل به صورت همه جانبه در سیستم برطرف می گردد
افزایش وفاداری مصرف کننده
یکپارچه سازی سیستم به شما این امکان را می دهد که با کاهش زمانی که برای رسیدگی به هر مشتری نیاز دارید تجربه خرید مصرف کننده را بهبود ببخشید. در حالی که کار با سیستم های جداگانه می تواند بخش .زیادی از زمان شما را بگیرد و از کیفیت خدمات مشتریان بکاهد
البته یکپارچه سازی سیستم ها در سازمان معایبی نیز دارد. برخی از معایب شامل مشکلات امنیتی، به روز رسانی پیچیده و نیاز به هزینه قابل توجه برای طراحی است که البته در صورتی که طراحی سیستم های یکپارچه توسط یک شرکت معتبر نرم افزاری انجام شود نگرانی از این بابت وجود نخواهد داشت و همچنین در بلندمدت سرمایه گذاری شما در این زمینه به خوبی جبران خواهد شد. اما چگونه بهترین متخصص طراحی سیستم .های یکپارچه را پیدا کنیم؟ در ادامه به این سوال پاسخ خواهیم داد
انتخاب بهترین شرکت نرم افزاری برای طراحی نرم افزار یکپارچه
بهتر است از قبل به وضوح از قابلیت های سیستم یا نرم افزاری که به آن نیاز دارید آگاه باشید. عملکرد این سیستم ها باید با اهداف کلی کسب و کار شما همسو باشد. در حالت ایدهآل، می توانید فهرستی از ویژگی هایی که به آن نیاز دارید را تهیه نمایید. همچنین اطمینان حاصل کنید که همه بخش های سازمان در تهیه این فهرست با شما مشارکت داشته باشند. به این ترتیب میتوانید از سرمایهگذاری در سیستمی که تمام این ویژگیها را دارد مطمئن باشید.
هنگامی که نیازهای اصلی خود را مشخص کردید، در این مرحله می توانید شرکت ارائه دهنده خدمات یکپارچه سازی سیستم ها را انتخاب نمایید. مهم است که از سوابق و اعتبار شرکت نرم افزاری موردنظر خود مطمئن شوید. آیا آنها یک شرکت در حال رشد هستند یا فقط یک کسب وکار کوچک می باشند؟چه تجربه ی خاصی در زمینه حل مشکل شما دارند؟
ثانیاً شما باید کلیه گواهینامهها و صلاحیتهای شرکت ارائهدهنده این خدمات را بررسی کنید تا مطمئن شوید که آنها از مجموعه مهارتهای لازم برای طراحی سیستم های یکپارچه مورد نیاز شما برخوردار هستند.
بررسی پایگاه مشتریان یک شرکت نرم افزاری، نشانه خوبی از عملکرد واقعی آن شرکت محسوب می شود. شما باید مطمئن شوید متخصص مورد نظرتان از تجربه کافی برای انجام پروژه های بزرگ برخوردار است و برای طراحی هر سیستمی بسیار مجهز و آماده می باشد.
ثانیاً شما باید کلیه گواهینامهها و صلاحیتهای شرکت ارائهدهنده این خدمات را بررسی کنید تا مطمئن شوید که آنها از مجموعه مهارتهای لازم برای طراحی سیستم های یکپارچه مورد نیاز شما برخوردار هستند.
نظرات و بازخوردهای مشتریان نقش مهمی در تصمیم شما دارند، به خصوص اگر بازخورد مورد نظر از طرف شخصی نزدیک به شما ارائه شده باشد. هنگامی که به دنیای یکپارچه سازی سیستم ها می پردازیم، به تجربیات واقعی نیاز داریم و از این رو بازخورد مشتریان نه تنها تصویر واضح تری از قابلیت های شرکت نرم افزاری ارائه می دهد، بلکه ممکن است به شما ایده دهد که چگونه می توانید مشکلات خود را با استفاده از همان شرکت حل کنید.
انواع یکپارچه سازی نرم افزارها را بشناسید
انجام شدن امور به صورت کاملا بینقص و صحیح یکی از مهمترین دغدغههای صاحبان کسب و کارها در دنیای امروز است. با طراحی سامانه یکپارچه در مجموعه بهوان همه صاحبان مشاغل بزرگ میتوانند از چنین چالشها و دغدغههایی رهایی پیدا کنند. افراد میتوانند به روشهای مختلف یکپارچه سازی نرمافزارها را انجام داده و پیشرفت عظیمی در حوزه کاری خود به وجود آورند. انواع روشهای یکپارچه سازی شامل موارد زیر میشوند:
۱
یکپارچگی عمودی
در این نوع واحدهای کاربردی تولیدشده به صورت عمودی یکپارچه سازی میشوند و این سیستم موجب ایجاد نمای نامرتبط جهت مقیاسپذیری خواهد شد.
۲
یکپارچگی افقی
برای اهدافی همچون ارتباطات میتوان از یکپارچگی افقی استفاده کرد، چرا که قابلیت اصلاح، جایگزینی و افزایش را نیز دارد.
۳
یکپارچگی ستاره
به ایجاد ارتباط بین تمامی زیر سیستمها یکپارچگی ستاره میگویند که در این حالت سیستمها میتوانند به هر زیرسیستم دیگری متصل شوند.
۴
یکپارچگی اجرای فرمت مشترک داده
این سیستم که به عنوان نمایه یکپارچه سازی برنامه کاربردی سازمانی نیز شناخته میشود نشانگر یک قالب مشترک و متفاوت بوده که در انتها موجب یکپارچه سازی میشود.
فرآیند یکپارچه سازی نرم افزار به چه صورت است؟
طراحی سامانه یکپارچه امری تخصصی است که توسط تیم طراحی نرمافزار در مجموعه ما به خوبی و در کوتاهترین زمان ممکن انجام میشود. فرایند یکپارچه سازی سامانه ها به گونهای است که ابتدا باید بستر مورد نظر خود را انتخاب کرده و سپس نرمافزار را طراحی کنید. این امر نیاز به تجربه، دانش، مهارت و تخصص کافی دارد به همین دلیل توسط طراحان حرفهای نرمافزار انجام میشود.
در واقع طراحی نرم افزار یکپارچه به قرار دادن ابزارهای کوچک توسعه یک کسب و کار یا سازمان در کنار یکدیگر به منظور ایجاد یک سیستم واحد گفته میشود. فرض کنید قرار است تمام اطلاعات و دادههای خود را در نرمافزارهای متعدد نگهداری کنید آیا بهتر نیست که تمامی این اطلاعات به همراه انجام امورات کاری شما در یک نرمافزار یکپارچه باشد؟
چطور سیستم های سازمانی را یکپارچه کنیم؟
روش های مختلفی برای یکپارچه سازی سیستم های سازمانی وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. انتخاب روش مناسب به نیازها و الزامات هر سازمان بستگی دارد.
مهم ترین نکته در شروع فرآیند یکپارچه سازی، تعیین اهداف و نیازها به طور دقیق است. پس از آن، می توان با در نظر گرفتن بودجه، زمان و منابع موجود، بهترین روش را انتخاب و اجرا کرد.
یکپارچه سازی سیستم های سازمانی سفر آسانی نیست و نیازمند تعهد، برنامه ریزی دقیق و همکاری تمام بخش های سازمان است. با این حال، مزایای این کار به قدری قابل توجه است که ارزش تلاش و هزینه صرف شده را دارد.
در اغلب کسب و کارها شاهد استفاده از انواع نرمافزارها و سیستمها جهت مدیریت کارها و نگهداری اطلاعات و منابع هستیم. همانطور که اشاره کردیم استفاده از چندین سیستم و نرمافزار دردسرهای فراوانی را برای صاحبان کسب و کارها به دنبال دارد، به همین دلیل توصیه میکنیم از سیستمهای یکپارچه استفاده شود.
ادغام سیستمها یک فرآیند کاملا حرفهای و بسیار پیچیده است که در هر مرحله باید ارزشهایی را شناسایی و حفظ کرد و در برخی مراحل نیز چندین مورد بلااستفاده را حذف نمود. برای اینکه بتوانید سیستمهای سازمانی را یکپارچه کنید توصیه ما به شما این است که از مشاوران برتر مجموعه ما کمک بگیرید و تمامی سوالات خود در زمینه طراحی سامانه یکپارچه را برطرف نمایید.
مزایای نرم افزار یکپارچه در سازمان یا کسب و کار
نرم افزار یکپارچه به کمک صاحبان کسب و کارها و سازمانها آمده است تا بتوانند برای مجموعه خود طی مدت زمان کوتاهی بازدهی بالایی را به ارمغان آورند. در واقع این مزیتهای سیستمها و نرمافزارهای یکپارچه هستند که آنها را به یک بستر محبوب برای انجام امورات کسب و کارها و سازمانها تبدیل کرده است. در این بخش شما را با مهمترین مزیتهای نرمافزارهای یکپارچه در سازمانها و کسب و کارها آشنا میکنیم که شامل موارد زیر میشوند: